Ugodnosti pri okoliških ponudnikih

Steklarna Rogaška

Rogaška Slatina je mesto, kjer v nastajajo čudoviti kristalni izdelki Rogaška. V Steklarni Rogaška že od leta 1665 gojijo mojstrsko tradicijo ročno izdelanega kristalnega stekla. Kristal Rogaška je s svojim neskončnim leskom in izjemno jasnostjo eden najkakovostnejših na svetu. Prav vsi izdelki so še vedno izdelani ročno, mojstrom steklarjem pa pri tem pomaga najsodobnejša tehnologija.

V času vašega oddiha v Rogaški Slatini, vas vabimo da obiščete Steklarno Rogaška in spoznate svet prestižnega  kristala Rogaška. Prodajni salon PEGASUS ROGAŠKA je največji prodajni salon izdelkov Rogaška na svetu, kjer lahko ob številnih izdelkih primernih za darila ali opremo vašega doma, vidite tudi unikatne pokale in nagrade izdelane za posebne dogodke, priložnosti in prireditve. Med njimi je tudi vaza, ki jo je prejela Kraljica Elizabeta, papež Janez Pavel II, Valentino Rosi, ter pokali za Planico, Zlato lisico, nagrada Ema, Porin in drugi. V prodajalni ponujajo tudi možnost plemenitenja izdelkov z ročno gravuro, zavijanje daril in pošiljanje po pošti.

V Steklarni Rogaška lahko doživite tudi voden ogled proizvodnje kristala. Za ogled je potrebna predhodna najava in rezervacija termina. Več informacij prejmete na recepciji  hotela ali na TIC Rogaška Slatina ali na https://steklarna-rogaska.si/turisticna-pot

Ugodnost za člane kluba GHR Loyalty:

Prodajalna Pegasus Rogaška
Ulica talcev 1

3250 Rogaška Slatina

Odpiralni čas prodajalne:
Pon-pet: 8:00 – 19:00

sob: 8:00 – 13:00
nedelje in prazniki: zaprto
T: +386 3 818 02 37
[email protected]